Νιόκι κουνουπίδι Aglio E Olio τηγανητό στο τηγάνι

By | March 18, 2023

Νιόκι κουνουπίδι Aglio E Olio τηγανητό στο τηγάνι

Όλα τα όνειρά σας για χαμηλούς υδατάνθρακες γίνονται πραγματικότητα με αυτό το εξαιρετικά γρήγορο και γευστικό νιόκι κουνουπιδιού aglio e olio.

Λατρεύετε τα νιόκι κουνουπιδιού του Trader Joe και πάντα αναζητάτε νέους και διασκεδαστικούς τρόπους να μαγειρέψετε με αυτά; Ο αγαπημένος μου τρόπος για να το φτιάξω είναι να το τσιγαρίσω σε αντικολλητικό τηγάνι για να γίνει ωραίο και κρούστα και τραγανό εξωτερικά και αφράτο εσωτερικά. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω νιόκι κουνουπιδιού με το χέρι γιατί νιώθω ότι φτιάχνονται καλύτερα από τους ανθρώπους που το επινόησαν. Κάπως σαν το πώς σίγουρα ξέρω πώς να (και έχω) φτιάχνω σπιτικά ζυμαρικά, αλλά παρόλα αυτά προτιμώ να αγοράζω αγορασμένα από το κατάστημα γιατί είναι διασκεδαστικό να έχεις μια πληθώρα γεύσεων στην κατάψυξη, περιμένοντας απλώς έναν μπουφέ με ζυμαρικά.

Τέλος πάντων, την τελευταία φορά που δημοσίευσα μια συνταγή για νιόκι με κουνουπίδι, πήρα λίγο φλάκα για αυτό. Προφανώς το άνοιγμα μιας συσκευασίας με νιόκι κουνουπιδιού και το μαγείρεμά της δεν αξίζει πραγματικά μια ανάρτηση, σύμφωνα με ορισμένους βρικόλακες που ρουφούν ενέργεια. Φτάνω κάπως από πού προέρχονται, αλλά ταυτόχρονα, μου αρέσει πραγματικά να βλέπω τι φτιάχνουν οι άνθρωποι με προσυσκευασμένα υλικά. Επιπλέον, το μαγείρεμα των TJ cauli gnocchi όπως κάνουν στη συσκευασία είναι κουκέτα. Μην ακολουθείτε τις οδηγίες τους γιατί αν το κάνετε πιθανότατα δεν θα σας αρέσουν. Α, και αυτό δεν χρηματοδοτείται από τον Trader Joe’s, απλά λατρεύω τα νιόκι τους.

Το αγαπημένο μου για αυτά τα μικρά ψήγματα καλοσύνης, εκτός από το cacio e pepe, είναι ένα άλλο ιταλικό κλασικό, το aglio e olio. Τι είναι το aglio e olio ρωτάτε; Μετάφραση, είναι σκόρδο και λάδι. Και αυτό είναι αυτό. Σούπερ απλό αλλά γεμάτο γεύση, χαμηλούς υδατάνθρακες, λίγες θερμίδες. Το μόνο που κάνετε είναι να ζεστάνετε λίγο ποιοτικό ελαιόλαδο, να το εμποτίσετε με σκόρδο για να φτιάξετε λάδι σκόρδου και μετά να ρίξετε τα τσιγαρισμένα νιόκι μαζί του. Ολοκληρώστε τα πάντα με ένα πλούσιο ντους τριμμένης παρμεζάνας και έχετε ένα γρήγορο και χορταστικό γεύμα για χορτοφάγους. Μου αρέσει να προσθέτω και μερικές θρυμματισμένες κόκκινες πιπεριές για μπαχαρικό.

Συνεχίστε το κουνουπίδι φίλοι!

Συνταγή νιόκι με τηγανητό Aglio E Olio κουνουπίδι

Αγοράστε από το κατάστημα νιόκι κουνουπιδιού τηγανητό aglio e olio style με σκόρδο, τριμμένη κόκκινη πιπεριά και παρμεζάνα Μερίδες 1Δεν υπάρχουν βαθμολογίες ακόμα Χρόνος προετοιμασίας 2 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτάΣυνολικός χρόνος 10 λεπτά

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο χωρισμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
  • πρέζα τριμμένο κόκκινο πιπέρι για γεύση
  • 1/2 πακέτο νιόκι κουνουπίδι
  • Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
  • ψιλοκομμένο πλατύφυλλο μαϊντανό αν θέλουμε

Οδηγίες

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία. Όταν ζεσταθούν, προσθέστε τα νιόκι, παγωμένα από τη σακούλα, και τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά, αναποδογυρίζοντας μία φορά, περίπου 2-3 ​​λεπτά ανά πλευρά. Αλατοπιπερώνουμε. Αφαιρέστε από το τηγάνι.
  • Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κομμένο σε φέτες σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και μαγειρέψτε έτσι ώστε οι νιφάδες σκόρδου και πιπεριάς να εμποτίσουν σιγά σιγά το λάδι χωρίς να τσιγαριστούν ή να καούν. Προσθέστε ξανά τα νιόκι και ανακατέψτε.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και τελειώνουμε με μια πασπαλισμένη παρμεζάνα και πλατύφυλλο μαϊντανό. Απολαύστε αμέσως!
κουνουπίδι, νιόκι κουνουπιδιού, χαμηλών υδατανθράκων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *