Πώς να παγώσετε ένα κέικ με φύλλο μονόκερου

By | March 18, 2023

Πώς να παγώσετε ένα κέικ με φύλλο μονόκερου

Το τέλειο millennial pink cake, με χρυσές κηλίδες!

Αυτή τη στιγμή ο ήλιος δύει ΚΑΙ βρέχει. Είναι κάτι σαν μονόκερος του καιρού – τα σύννεφα είναι χρυσαφένια και όμορφα και υπάρχει μια ελαφριά νότα ροζ στο ηλιοβασίλεμα. Κάπως σαν αυτό το ροζ με μια νότα χρυσού κέικ. Το έφτιαξα τις προάλλες όταν είχα την επείγουσα ανάγκη να παγώσω κάτι. Είμαι λάτρης των κέικ με φύλλο παγωτού γιατί είναι τα πιο εύκολα κέικ για παγωνιά: χωρίς πλευρές και χωρίς περίεργα σχήματα.

Πέρασα την καλύτερη στιγμή παίζοντας με το frosting, κυρίως επειδή χρησιμοποιώ (γκασμ!) μείγμα κέικ σε κουτί! Λατρεύω πραγματικά το μείγμα κέικ σε κουτί. Είναι εύκολο, είναι γρήγορο, είναι υγρό και…νομίζω ότι έχει ωραία γεύση! Όσο μου αρέσει το ψήσιμο (όχι όσο μου αρέσει η μαγειρική), μου αρέσει περισσότερο να στολίζω πράγματα. Έχω δει πολλά τοστ γοργόνας στο Instagram και εμπνεύστηκα. Θέλω να πω, ναι, ένιωθα σαν βασικός που το έκανα, αλλά ανασήκωσα τους ώμους. Επειδή ήμουν βασικός, αποφάσισα να πάω μέχρι το τέλος και να παγωθώ με το ροζ!

Προφανώς το millennial pink είναι ένα πράγμα. Πρέπει να πω ότι μου αρέσει το ροζ και με γαργαλούσαν ενώ το έβαζα παγωνιά. Ήταν πολύ θεραπευτικό να περιτριγυρίζω το πάγωμα, παίρνοντάς το ακριβώς όπως ήθελα. Προσπάθησα να μην το πάρω πολύ στα σοβαρά, αλλά έκανα λίγη εξάσκηση με λίγη σπιτική (βαμμένη) πηγμένη κρέμα σε τοστ. Ήμουν τόσο ερωτευμένος με το τοστ που μπήκα και έφτιαξα ένα φύλλο τούρτας, το οποίο κατέστρεψα ένα μεγάλο μέρος του ενώ έβλεπα το Girlboss. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς νιώθω γι’ αυτή την εκπομπή, αλλά παρακολούθησα ασυνείδητα 5 επεισόδια στη σειρά, ενώ ο Mike ήταν έξω με εντολή. Όταν γύρισε σπίτι, μου έφερε ένα χαρούμενο γεύμα McNugget επειδή ανησυχούσε ότι θα πεινούσα. Είναι φύλακας 🙂

xoxo ροζ και χρυσές νιφάδες!
στεφ

ΥΓ – Δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο να κάνω ένα lil Drake στην τούρτα επειδή ο Drake. Και επειδή τούρτα.

Πώς να παγώσετε ένα κέικ με φύλλο Unicorn
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
ενεργός χρόνος: 10 λεπτά
συνολικός χρόνος: 15 λεπτά

  • 1 φύλλο κέικ της επιλογής σας
  • 4-6 φλιτζάνια από το αγαπημένο σας γλάσο
  • ροζ χρωστικές τροφίμων
  • φράουλες ή σμέουρα σε σκόνη
  • νιφάδες χρυσού

Χωρίζουμε το frosting στα 2 αφήνοντας το μισό λευκό. Χωρίστε το μισό σε 2 μικρά μπολ (ή περισσότερα αν θέλετε περισσότερα ροζ) και βάψτε σε διάφορες εντάσεις ροζ, χρησιμοποιώντας χρώμα τροφίμων ή τις φράουλες σε σκόνη.

Βάλτε ομοιόμορφα το λευκό γλάσο σε όλο το κέικ. Προσθέστε τυχαία ροζ σταγόνες γλάσου. Χρησιμοποιήστε μια όφσετ σπάτουλα και εξομαλύνετε το γλάσο, προσθέτοντας επιπλέον διάφορες διαφορετικές αποχρώσεις ροζ γλάσο με μια κίνηση που μοιάζει με κύμα. Πασπαλίστε με μερικές επιπλέον φράουλες σε σκόνη για περισσότερη ένταση. Τακτοποιήστε έντεχνα τις νιφάδες χρυσού. Κόψτε και απολαύστε!

Πώς να παγώσετε ένα κέικ με φύλλο μονόκερου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *