Πώς να φτιάξετε ένα Lucky Charms Latte με δημητριακά

By | March 18, 2023

Πώς να φτιάξετε ένα Lucky Charms Latte με δημητριακά

Ξεκινήστε σωστά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με ένα εξαιρετικά εύκολο στην παρασκευή λάτε Lucky Charms με ουράνιο τόξο.

Αυτό το latte είναι τόσο γελοία εύκολο να το φτιάξετε που θα θέλετε να ξεκινήσετε μια καφετέρια latte Lucky Charms. Όλοι θα έρθουν στο καφενείο σας επειδή τα latte είναι απίστευτα προσβάσιμα στο Instagram και θα είστε για πάντα γνωστός ως το κορίτσι/άντρας latte Lucky Charms. Παιδί, παιδί. Αλλά αυτά τα lattes είναι εύκολο να γίνουν, έχουν υπέροχη γεύση και είναι εξαιρετικά όμορφα.

Προχώρησα και έφτιαξα ένα γρήγορο γάλα με δημητριακά a la Christina Tosi, αλλά αν χρειάζεστε ένα latte, γρήγορα, μπορείτε απλά να πάτε με κανονικό γάλα. Καλό, αν βιάζεστε πραγματικά, θα πρέπει να ετοιμάσετε μια μικρή τσάντα marshmallows Lucky Charms, να ανοίξετε το αγαπημένο σας καφέ, να παραγγείλετε ένα latte, να ρίξετε τα marshmallows από πάνω και να το καλέσετε μια μέρα. Καμία κρίση.

Σχεδόν το ίδιο γρήγορο θα ήταν να φτιάξετε αυτό το latte στο σπίτι: μουλιάστε μερικά δημητριακά σε γάλα, στραγγίστε, φτιάξτε έναν εσπρέσο, βράστε στον ατμό το γάλα δημητριακών και, στη συνέχεια, προσθέστε marshmallows. Εξίσου καλή με την έκδοση του καφέ και δεν χρειαζόταν καν να βγείτε από τα pjs σας.

Πώς να φτιάξετε ένα Lucky Charms Cereal Milk Latte
για 1 latte
χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
ενεργός χρόνος: 2 λεπτά
συνολικός χρόνος: 7 λεπτά

  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι γούρια, μόνο τα δημητριακά
  • 1-2 σφηνάκια εσπρέσο
  • γλυκαντικό, αν θέλετε
  • 2 κουταλιές της σούπας γούρι marshmallows

Μουλιάζουμε τα δημητριακά στο γάλα για 5-10 λεπτά. Σουρώνουμε και μετά ζεσταίνουμε το γάλα και τον αφρό. Μπορείτε να ζεστάνετε απαλά το γάλα στη σόμπα σε ένα τηγάνι ή να χρησιμοποιήσετε ένα ραβδί που αχνίζει.

Σε μια κούπα, ρίξτε τον εσπρέσο και στη συνέχεια με το ζεστό γάλα δημητριακών. Γλυκάνουμε, αν χρειάζεται. Τελειώστε με τα marshmallows και απολαύστε αμέσως.

Πώς να φτιάξετε ένα Lucky Charms Latte με δημητριακά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *