Θυμάρι για τζιν amp; τονωτικά

By | March 18, 2023

Θυμάρι για τζιν amp; τονωτικά

Γεια σας παιδιά… είναι θυμάρι για μερικά Gamp;T! Heehee, συγγνώμη που δεν είμαι τόσο αστείο, αλλά απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ούτως ή άλλως, η υπέροχη Sherrie και η Renee φιλοξενούν ένα μεγάλο ol’ boozy (και non-boozy) #drinkthesummer bash και σκέφτηκα να φέρω το πάντα αριστοκρατικό τζιν και τόνικ. Το τζιν και τα τόνικ είναι εξαιρετικά απλά, και όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σούπερ απλά πράγματα, είναι εύκολο να μπλέξουμε. Επειδή υπάρχουν ουσιαστικά μόνο δύο συστατικά, καλύτερα να είναι τα καλύτερα δύο συστατικά που μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας.

Το καλύτερο τζιν και τόνικ που είχα ποτέ είναι στο Gin Pantry. Παίρνουν στα σοβαρά τα τζιντονικά τους (όπως τα λένε) εκεί και είναι απολύτως νόστιμα. Έχουν μπάρες τζιν-τόνικ όπου μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας τζιν, το αγαπημένο σας τόνικ και τη γαρνιτούρα. Έρχονται σε τεράστια στρογγυλά ποτήρια με μπαλόνι και επειδή έχουν τόσο ωραία γεύση, μεθάς πολύ, πολύ γρήγορα. Ή τουλάχιστον το κάνω.

Τα τζιν και τόνικ θα μου θυμίζουν για πάντα τη Μαδρίτη – οι καυτές καλοκαιρινές νύχτες γίνονται λίγο πιο υποφερτές με γιγάντια παγωμένα τζιν τόνικ γαρνιρισμένα με μούρα αρκεύθου και δεντρολίβανο. Ω, τόσο ελαφρώς γλυκό, φυτικό και καθαρό: το τζιν και τα τονωτικά έχουν γεύση περιπέτειας.

φωτογραφία: μαχαίρι

Thyme Gin and Tonic
κάνει 1 ρόφημα
χρόνος προετοιμασίας: 2 λεπτά
ενεργός χρόνος: 3 λεπτά
συνολικός χρόνος: 5 λεπτά

  • πάγος
  • 1-2 ουγγιές καλής ποιότητας τζιν
  • 3-4 ουγγιές τονωτικό νερό καλής ποιότητας
  • 2 κλωναράκια θυμάρι
  • λάιμ twist για γαρνίρισμα

Γεμίζουμε ένα ποτήρι κατά τα 3/4 με πάγο. Ρίξτε το τζιν και μετά το τόνικ. Προσθέστε μερικά κλωνάρια θυμάρι και ένα λάιμ twist. Απολαύστε και επαναλάβετε όσο χρειάζεται.

ΥΓ – Μην ξεχάσετε να μεταβείτε στο With Food and Love και στο Will Frolic for Food για συνδέσμους για περισσότερα #drinkthesummer!

Θυμάρι για τζιν τονωτικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *