Απογευματινή μπύρα

By | March 18, 2023

Απογευματινή μπύρα

Εξομολόγηση: Έχω μια ανθυγιεινή εμμονή με το απογευματινό τσάι. Λατρεύω τα μικροσκοπικά σάντουιτς, τα scones με πηχτή κρέμα, τα τέλεια μικροσκοπικά επιδόρπια και, φυσικά, τις ατελείωτες κατσαρόλες με τσάι. Νιώθω πραγματικά ότι θα μπορούσα να πίνω απογευματινό τσάι κάθε μέρα. Υπάρχει κάτι τόσο ικανοποιητικό στην κατανάλωση μικροσκοπικού φαγητού. Είναι σαν το μικροσκοπικό φαγητό να σου δίνει την άδεια να φας όσο θέλεις χωρίς να ανησυχείς για το αν έχεις καταναλώσει αρκετά σάντουιτς τσαγιού ώστε να ισούται με έξι πραγματικού μεγέθους.

Μιλώντας για σάντουιτς πραγματικού μεγέθους, δεν είναι όλοι λάτρεις των μικροσκοπικών φαγητών για τσάι. Ο σύζυγός μου, ο Μάικ, δεν θα έβαζε ακριβώς το απογευματινό τσάι ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα του πράγματα. Παρόλο που δεν έχει τίποτα εναντίον του τσαγιού, των σάντουιτς ή των επιδορπίων, συνήθως γουρλώνει τα μάτια του με θυμό στις συχνές μου παρακλήσεις να επισκεφτώ το αγαπημένο μου τσαγιέρα. Απλώς δεν βλέπει την έκκληση.

Πώς δεν είδε την έφεση; Μικροσκοπικά σάντουιτς και νόστιμα ζεστά υγρά! Τι άλλο χρειάζεται κανείς; Προφανώς τα αγόρια είναι πραγματικά διαφορετικά πλάσματα και έτσι για τον Άγιο Βαλεντίνο αποφασίζω να δημιουργήσω λίγο πιο ελκυστική απόλαυση: απογευματινή μπύρα.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να καταλάβω ότι το απογευματινό τσάι δεν είναι πραγματικά αντρικό, αλλά τώρα που το έχω κάνει, νομίζω ότι είμαι πραγματικά σε κάτι. Η απογευματινή μπύρα ήταν σίγουρα μια επιτυχία.

Τα τυπικά γλυκά στην πρώτη βαθμίδα είναι τα σοκολατάκια και τα churros. Συνήθως ο Mike δεν αγγίζει τα γλυκά όταν κάνουμε απογευματινό τσάι, οπότε φρόντισα να έχει δύο επιδόρπια που του αρέσουν πραγματικά. Ποιος δεν λατρεύει τηγανητή ζύμη βουτηγμένη σε κανέλα-ζάχαρη και μικρές σφολιάτες ζάχαρης;

Για τη δεύτερη βαθμίδα, τα scones με πηχτή κρέμα και μαρμελάδα αντικαταστάθηκαν από μάφιν καλαμποκιού με βούτυρο jalapeño και μαρμελάδα μπέικον.

Και για την κάτω βαθμίδα, αντί για μια ποικιλία από σάντουιτς τσαγιού: ρολά λουκάνικου με χοιρινό μάραθο, ένα απλό μίνι μπιφτέκι, μικροσκοπικές διπλές ψητές πατάτες και μίνι μάφιν mac and cheese.

Παγωμένη μπύρα και τρία επίπεδα σνακ μπύρας εγκεκριμένα από τον άνθρωπο. Νομίζω ότι αυτό αναπληρώνει όλα εκείνα τα σκουπίδια και την θρομβωμένη κρέμα που έτρωγε ο Mike όλα αυτά τα χρόνια. Η απογευματινή μπύρα μπορεί ακόμη και να είναι μια νέα αγαπημένη στο σπίτι μας.

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσω τις συνταγές. Φτιάχνουν εξαιρετικά σνακ από μόνα τους, ή αν θέλετε να με πάρετε, η απογευματινή μπύρα είναι ο καλύτερος τρόπος!

Απογευματινή μπύρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *